ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Okulumuz  egep projesi kapsamında Simav Fen Lisesi koordinesinde düzenlenen "Liseler Arası Sevgi Temalı Şiir Okuma Yarışması" konferans salonumuzda gerçekleştirildi. İlçemizde bulunan sekiz liseden sekiz öğrenci yarışmaya katıldı.

Yarışma öncesi jüride görevli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleriyle toplantı yapıldı.

Okul Müdürümüz Engin İREN açılış konuşması yaparak yarışmacı öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nevzat İNAL da başarı dileklerinde bulunup organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmada

Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia Bengü ÇETİN birinci,

Simav İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hanife Nur AYAN ikinci, Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Velemir Sude GÖK üçüncü oldu. Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Arda ÜNLÜ mansiyon ödülü aldı.

Yarışmaya katılan öğrencilere, danışman öğretmenlere ve jüri üyelerine belge takdim edildi. Derece yapan öğrencilere de ödülleri ve belgeleri verilerek program sona erdi. Yarışmaya katılan tüm okullara, öğrencilerine, idarecilerine, danışman öğretmenlerine ve jüri üyelerine teşekkür ederiz.

Okulumuz idareci ve görevli öğretmenlerine ve öğrencilerine ayrıca teşekkür ederiz.

Yayın: 08.05.2023 - Güncelleme: 08.05.2023 11:13 - Görüntülenme: 195