BAYRAM AKTEKE - Müdür Yardımcısı Öğrenci İşleri/ Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ

1978 yılında Simav`da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kuşu İlköğretim Okulunda 1992 yılında bitirdi. Lise öğrenimini Simav Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesinde 1995 yılında tamamladı. 1997 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. 2001 yılında bu üniversiteden mezun oldu. Aynı yılın eylül ayında Bitlis ili Ahlat ilçesi Ovakışla İlköğretim Okuluna Türkçe Öğretmeni olarak atandı. İki yıl burda çalıştıktan sonra Ahlat Ergezen İlköğretim Okuluna tayini çıktı. 2004 yılında Naşa İlköğretim Okulunda göreve başladı. 2007 yılında Simav Anadolu İmam Hatip Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandı. 2012 yılının ocak ayında Simav Fen Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.