Simav Fen Lisesi

ESENEVLER MAH. Ş.ALİ KARAOĞLAN CAD. NO 8A SİMAV / KÜTAHYA
Vizyon
Daima Tercih edilen, bilim ve kültür alanında ülkemizde ve milletlerarası alanda başarısıyla göz kamaştıran bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Simav Fen Lisesi olarak: Türk Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, Milli ve manevi değerlerle donanmış, Okuyan, düşünen, araştıran, bilgiyle ve bilgi ahlakıyla donanmış; sorgulayan, üretken, iletişime ve paylaşıma açık, şahsiyet sahibi, güvenilen, çağı takip eden, yüreği insan, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile çarpan, kendisi, çevresi ve tüm insanlarla barışık, bilim ve teknik alanında çok başarılı, çalışkan bireylerin yetişmesi için gerekli örgün eğitim hizmeti sunmak.
Başarılar
1. öğretmenler Voleybol birinciliği 2. Kutlu Doğum kompozisyon birinciliği 3. Liseler arası satranç turnuvası birinciliği 4. Gençler Masa tenisi ilçe birinciliği 5. Gençler Basketbol ilçe İkinciliği 6. "Mehmet Akif" şiir yarışması ikinciliği
Öğretim Şekli :Tekli
8:30-12:30 13:30-15:50
Jeotermal
Okulumuza ulaşım Okul Servisi,Belediye Otobüsleri ve Araçlarla sağlanmaktadır.
Esenevler mah 12.sk no:28
Simav İlçe Merkezine Uzaklık 5 Km´dir.
TAVAN PUAN: 491 TAVAN PUAN:464.506
Sportif Etkinlikler
BASKETBOL İLÇE ŞAMPİYONLUĞU VOLEYBOL İLÇE ŞAMPİYONLUĞU MASA TENİSİ İLÇE ŞAMPİYONLUĞU
Bilimsel Etkinlikler